Parkflat Beukenhorst

Informatie

Parkflat Beukenhorst is gelegen aan de oostelijke rand van Driebergen aan de doorgaande weg naar Doorn. Driebergen-Rijsenburg ligt in het midden van het land en behoort tot de gemeente Utrechtse Heuvelrug.  De omgeving is ‘groen’: een landelijk gebied met veel bossen en weidegebied. De dorpskern van Driebergen ligt op ongeveer een kilometer afstand. Parkflat Beukenhorst bestaat uit 86 appartementen; er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen en een aantal ruimten voor algemeen gebruik.
Beukenhorst is gelegen in een fraai park dat alleen voor bewoners toegankelijk is. Bijna alle appartementen hebben uitzicht op dit park. Het park is zeker ook geschikt om er een wandeling te maken, langs de vijver neer te strijken op een van de vele bankjes, of  jeu de boules te spelen. Naast de schitterende tuin beschikt Parkflat Beukenhorst over diverse faciliteiten.

Faciliteiten

Een recreatiezaal, een biljartkamer, logeerkamers en fietsenbergingen. Het complex telt ook garages, zowel inpandig als uitpandig. Heeft u geen garage, dan krijgt u een vaste parkeerplaats toegewezen.


Service

Parkflat Beukenhorst is een serviceflat voor zelfredzame bewoners.  (minimumleeftijd nu nog 55 jaar, met de intentie deze te verlagen naar 50 jaar)
Indien gewenst kunt u gebruik maken van de maaltijdvoorziening: elke dag wordt een koude of desgewenst warme maaltijd (12.10 uur) aan huis gebracht. Ook voor gasten kunt u een maaltijd bestellen.

De receptie is op werkdagen van 09.00 -13.00 uur geopend en bereikbaar via numme 0343-514127. Uw vragen worden daar beantwoord en voor zover mogelijk opgelost. 

Zoals gebruikelijk is in serviceflats wordt een aantal kosten omgeslagen over de bewoners: o.a. personeelslasten, kosten voor onderhoud enz. Bij aankoop bent u een eenmalig entreegeld verschuldigd.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de flat en bewoning door één of twee personen. Voor de bedragen verwijzen we u naar de pagina ``tarieven``. Er zijn zaken die niet specifiek genoemd worden in het servicepakket maar die het dagelijks leven wel veraangenamen. 

Er is bij de receptie voor uitgaande post een brievenbus. Post die u hierin deponeert wordt alle werkdagen naar de buitenbrievenbus gebracht.

De voor u bestemde post wordt dagelijks door de postbode in uw brievenbus in de sluis gedeponeerd als ook uw dagblad.

Boodschappen kunnen bij een supermarkt besteld en bij u thuisgebracht worden. Een verkoper van fruit en groente bezoekt iedere donderdagochtend Beukenhorst.

Een Kapper, pedicure en fysiotherapeut zijn  regelmatig aanwezig in Beukenhorst. Allen werken volgens afspraak.


Avond-  en  Nachtservice

Buiten de kantooruren wordt de telefoon doorgeschakeld naar een hulpdienst.
Iedere nacht tussen 23.00 en 07.00 uur kunnen de bewoners een beroep doen op de in huis aanwezige veiligheidsdienst Noodnet via het telefoonnummer: 0343 514127 en  06 13111812. 

Beukenhorst heeft een intercominstallatie. Dat houdt in dat bezoekers die bij de centrale ingang aanbellen zich rechtstreeks bij u melden, U opent vanuit uw appartement zelf de centrale voordeur. 

Ontspanningsactiviteiten

In het winterseizoen zijn er elke maand muziekuitvoeringen en lezingen. Eveneens is er maandelijks in de recreatiezaal een koffieochtend en elke 14 dagen een borreluur. 
Deelname is geheel vrijblijvend. Op afspraak kunt u onze recreatiezaal huren voor uw eigen bijeenkomsten met familie of vrienden. 

Op sportief gebied is er de gelegenheid om te sjoelen  jeu de boules of koersbal te spelen. Ook beschikt Beukenhorst over een biljartkamer.

Maandelijks verschijnt “’t Beukenblad”, een informatieblad voor en door bewoners van Beukenhorst.

De organisatie

Bestuur, staf en verdere medewerkers zetten zich in  voor beheer en service.  De medewerkers hebben  ieder hun specifieke taak.
Eén van de medewerkers heeft als speciale taak te bemiddelen bij zorgvragen. 

Wij hopen dat u hiermee een indruk heeft gekregen van onze parkflat. De beste indruk krijgt u echter pas na een vrijblijvend bezoek waarin wij u ook diverse appartementen kunnen laten zien. Mocht u nog vragen hebben dan kunt in het menu op Appartementen klikken voor ons e-mail adres.